Næste begivenheder

feb
27
tirs
17:30 ATK Tirsdagstræning – Asserbo Pl...
ATK Tirsdagstræning – Asserbo Pl...
feb 27 kl. 17:30 – 19:00
Emne: flyd i oriteringen herunder vejvalg, ledelinjer og forenkling Vi skal arbejde med med flyd i oriteringen de næste par måneder. Vi skal have set på hvor der går for meget ekstra og unødig tid[...]
feb
28
ons
19:00 Natcup i Lystrup Skov
Natcup i Lystrup Skov
feb 28 kl. 19:00 – 22:00
Se indbydelse her
mar
1
tors
17:30 Interval træning fra Tisvilde He...
Interval træning fra Tisvilde He...
mar 1 kl. 17:30 – 18:30
Fremover vil “Kondikarl” være interval træning hvor alle kan deltage. Ved fremøde vil vi evt. blive delt i to grupper alt efter niveau. Der vil være opvarmning i ca. 15-20 min og derefter interval træning i ca.[...]
mar
6
tirs
17:30 ATK Tirsdagstræning – Gribskov ...
ATK Tirsdagstræning – Gribskov ...
mar 6 kl. 17:30 – 19:00
Emne: konkurrence forberedelse  Vi skal være godt forberedt til sæson start og vil træne fart i orienteringen. vi vil tale om hvilken momenter der er vigtig at øve og forberede inden sæson start og vigtige[...]
mar
8
tors
17:30 Interval træning fra Tisvilde He...
Interval træning fra Tisvilde He...
mar 8 kl. 17:30 – 18:30
Fremover vil “Kondikarl” være interval træning hvor alle kan deltage. Ved fremøde vil vi evt. blive delt i to grupper alt efter niveau. Der vil være opvarmning i ca. 15-20 min og derefter interval træning i ca.[...]

MTBO

Mountainbike Orientering (MTBO)

MTBO klubtræning

THOK-MTBO Træningsløb vil fremgå af THOK’s kalender, hvor MTBO-løb er markeret med grå baggrund.

Der vil normalt være følgende baner: 6, 12 og 18 km.

Åbne MTBO løb

Der afholdes jævnligt en række åbne MTBO løb, som man kan tilmelde sig til på forskellig vis.

Alle konkurrencer kan man finde information om i O-service. Enkelte træningsløb vil også fremgå her, bla. VinterSerien MTBO.

Træningsløb (karruselløb) kan man finde information om her: Østkredsens karruselløb. Bemærk at der skal være et ikon med en cykel for at det er en MTBO træning.

Hvad er MTB-orientering

MTB-orientering (eller MTBO) foregår på cykel, men ikke nødvendigvis på en mountainbike.

MTBO er en disciplin hvor man kombinerer orienteringsmomentet med en cykel. Det gælder derfor om at finde posterne og samtidigt at holde høj fart på cyklen.

Man må kun køre på de stier, som er markeret på kortet. Kortet er enkelt, så MTBO kan køres af alle, der har en cykel uden egentlig forberedelse og træning. Det er ikke tilladt at forlade sin cykel under løbet.

Brug altid godkendt cykelhjelm og følg færdselsreglerne.

Du kan læse mere om MTBO på DOF’s hjemmeside om MTB-orientering.

Regler og vejledninger for MTBO fremgår også af DOF’s hjemmeside om MTB-orientering.

Læs mere om kortet i denne folder.

Har du spørgsmål om MTB-O eller interesse for at deltage i nogle af løbene, kan du kontakte Klaus Olsen for nærmere information.

Andre skovgæster: For at bevare et godt forhold til skoven og dens øvrige gæster i skoven er det meget vigtigt, at der tages hensyn til andre gæster i skoven. De gående og ridende skovgæster bliver forskrækkede over cyklisternes fart og er bange for at blive kørt ned. Derfor er det vigtigt, at vi sætter farten ned ved passage af andre skovgæster. Hvis vi får klager over hensynsløs kørsel, er det meget svært at få tilladelse til fremtidige MTBO arrangementer.