Næste begivenheder

aug
20
man
17:30 Hockey/WorkOutMoves og styrketræ...
Hockey/WorkOutMoves og styrketræ...
aug 20 kl. 17:30 – 19:15
Klubbens super effektive og sjove styrketræning, der altid starter med frit valg mellem intens hockeykamp eller fed WorkOutMoves, hvorefter vi alle samles til superplanken m.m.m. Se mere her: http://detskerigribskov.dk/perl/arrmore/type-gribskov2?ArrNr=12045807
aug
23
tors
17:30 Interval træning fra Tisvilde He...
Interval træning fra Tisvilde He...
aug 23 kl. 17:30 – 18:30
Fremover vil “Kondikarl” være interval træning hvor alle kan deltage. Ved fremøde vil vi evt. blive delt i to grupper alt efter niveau. Der vil være opvarmning i ca. 15-20 min og derefter interval træning i ca.[...]

MTBO

Mountainbike Orientering (MTBO)

MTBO klubtræning

THOK-MTBO Træningsløb vil fremgå af THOK’s kalender, hvor MTBO-løb er markeret med grå baggrund.

Der vil normalt være følgende baner: 6, 12 og 18 km.

Åbne MTBO løb

Der afholdes jævnligt en række åbne MTBO løb, som man kan tilmelde sig til på forskellig vis.

Alle konkurrencer kan man finde information om i O-service. Enkelte træningsløb vil også fremgå her, bla. VinterSerien MTBO.

Træningsløb (karruselløb) kan man finde information om her: Østkredsens karruselløb. Bemærk at der skal være et ikon med en cykel for at det er en MTBO træning.

Hvad er MTB-orientering

MTB-orientering (eller MTBO) foregår på cykel, men ikke nødvendigvis på en mountainbike.

MTBO er en disciplin hvor man kombinerer orienteringsmomentet med en cykel. Det gælder derfor om at finde posterne og samtidigt at holde høj fart på cyklen.

Man må kun køre på de stier, som er markeret på kortet. Kortet er enkelt, så MTBO kan køres af alle, der har en cykel uden egentlig forberedelse og træning. Det er ikke tilladt at forlade sin cykel under løbet.

Brug altid godkendt cykelhjelm og følg færdselsreglerne.

Du kan læse mere om MTBO på DOF’s hjemmeside om MTB-orientering.

Regler og vejledninger for MTBO fremgår også af DOF’s hjemmeside om MTB-orientering.

Læs mere om kortet i denne folder.

Har du spørgsmål om MTB-O eller interesse for at deltage i nogle af løbene, kan du kontakte Klaus Olsen for nærmere information.

Andre skovgæster: For at bevare et godt forhold til skoven og dens øvrige gæster i skoven er det meget vigtigt, at der tages hensyn til andre gæster i skoven. De gående og ridende skovgæster bliver forskrækkede over cyklisternes fart og er bange for at blive kørt ned. Derfor er det vigtigt, at vi sætter farten ned ved passage af andre skovgæster. Hvis vi får klager over hensynsløs kørsel, er det meget svært at få tilladelse til fremtidige MTBO arrangementer.