Næste begivenheder

okt
22
man
17:30 Hockey/WorkOutMoves og styrketræ...
Hockey/WorkOutMoves og styrketræ...
okt 22 kl. 17:30 – 19:15
Klubbens super effektive og sjove styrketræning, der altid starter med frit valg mellem intens hockeykamp eller fed WorkOutMoves, hvorefter vi alle samles til superplanken m.m.m. Se mere her: http://detskerigribskov.dk/perl/arrmore/type-gribskov2?ArrNr=12045807
okt
23
tirs
17:30 ATK Tirsdagstræning – Tisvilde Hegn
ATK Tirsdagstræning – Tisvilde Hegn
okt 23 kl. 17:30 – 19:00
Emne: konkurrence   Emne: Micro Orientering-vejvalg, på det nye kort fra WMOC vibtager en gang til fra samme sted som før efterårsferien. Vel mødt til en fed træning😊 Arrangør: THOK Ansvarlig: Rolf Postindsamling: Leif      [...]
okt
29
man
17:30 Hockey/WorkOutMoves og styrketræ...
Hockey/WorkOutMoves og styrketræ...
okt 29 kl. 17:30 – 19:15
Klubbens super effektive og sjove styrketræning, der altid starter med frit valg mellem intens hockeykamp eller fed WorkOutMoves, hvorefter vi alle samles til superplanken m.m.m. Se mere her: http://detskerigribskov.dk/perl/arrmore/type-gribskov2?ArrNr=12045807

Træningsløb i vores klub

Tisvilde Hegn orienteringsklub tilbyder træning både mandag, tirsdag, torsdag og fredag!

Træningerne er meget varierende, og der er noget for enhver smag.

Til træningerne er stort set alle aldre repræsenteret, og lige meget hvilket niveau man ligger på, er der mulighed for at kunne deltage. Det er derfor også en oplagt mulighed at tage hele familien med!

ALLE ER VELKOMMEN TIL ALLE TRÆNINGER

Man kan altid følge med i hvilke træninger der er, hvornår og hvor de foregår ved at klikke ind på vores Kalender. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.

 

Mandag

Mandag står den på styrketræning i idrætshallen på Sankt Helene skole i Tisvilde. Vi starter som regel med en god gang indendørs hockey, for at varme kroppen op og få lidt sved på panden. Efterfølgende går vi i gang med styrketræning, hvor der er rig mulighed for at udfordre sig selv og hinanden i forskellige øvelser der træner HELE kroppen! Vi arbejder uden vægte, og fokuset er på at blive en bedre løber og at forebygge skader.

Udstrækning vil også være en del træningen, så man undgår ømme muskler. Meeen vær dog forberedt på at kunne mærke træningen dagen efter 😉

Mødetid: 17:15 – 19:15

Mødested: Sankt Helene skole, afd. Tisvilde

17:15 – 18: Opvarmning med hockey

18 – 19:15: Styrketræning for hele kroppen

 

Tirsdag

Tirsdag afholdes vores tekniske træning, hvor vi løber orienteringsløb. Der vil typisk være et teknisk moment vi træner, såsom kurver, ledelinjer, vejvalg osv.

Der vil være mulighed for at løbe forskellige sværhedsgrader: begynder, let, mellemsvær og svær. Banerne vil være i længderne ca. 2-8 km, og det foregår både på stierne og i terrænet, så der er gode muligheder for at udfordre sig selv.

Nybegynder: Hvis du er helt ny i sporten vil der være mulighed for at få en ”skygge” med rundt i skoven. En ”skygge” er en erfaren løber, der løber med dig rundt i skoven og vejleder og instruerer dig. For dig er sværhedsgraden ”begynder” oplagt, som hovedsageligt bevæger sig rundt på stierne. Men det er også muligt at starte på andre niveauer.

Så om du er gammel og garvet, ung og uovervindelig eller helt ny i sporten er der noget for dig!

Mødetid: 17:30

Mødested: Varierer fra gang til gang, tjek vores kalender og find ud af hvor det afholdes næste tirsdag.

 

Torsdag

Torsdag afholdes konditionstræning som vi kalder ”Kondi Karl”.

Vi starter med at løbe til grusgraven, som ligger lidt inde i skoven. Her varmer vi op med fangelegen, ”Fangeren”. Efterfølgende er der forskellige fartlege og intervaller, der både foregår på skovveje og i terrænet. Træningen er udfordrende men tilpasses efter alle niveauer, da der er mulighed for at springe en omgang over, eller løbe kortere ture. Hvorimod dem der har blod på tanden har mulighed for at presse sig selv til det yderste og få lidt ekstra sved på panden.

Hvilke former for fartlege og intervaller der leges varierer fra gang til gang alt efter hvem der står for Kondi Karl, men der er garanteret sved på panden og højt humør!

Mødetid: 17:30-18:30

Mødested: Skovporten, Tisvilde

 

Læs mere om Kondi Karl her.

 

Fredag

Om fredagen har vi hele to træningstilbud, hhv. Hegnsjoggerne om formiddagen og intervaller om aftenen.

 

Hegnsjoggerne

Hegnsjoggerne er træning der er oprettet for de gamle og garvede. Det er orienteringsløb med forskellige momenter fra gang til gang.

Mødetid: 10:00

Mødested: Varierer fra gang til gang, tjek vores kalender og find ud af hvor det afholdes næste fredag.

 

Intervaller

Intervaller om fredagen er noget Tisvilde Hegn OK’s juniorer har oprettet for at kunne træne hårdt sammen og presse hinanden. Til intervallerne bliver man presset til det yderste, og der vil ofte være nogen på ens eget niveau, man kan løbe og konkurrere med for at få optimalt udbytte af træningen.

Hvilke slags intervaller der løbes varierer fra gang til gang, alt efter hvilken tid på året det, eftersom det skal tilpasses de vigtige konkurrencer.

Mødetid: 17:30

Mødested: Skovporten, Tisvilde

Dagen intervallerne afholdes kan variere fra uge til uge, eftersom der tages hensyn til om der afholdes konkurrence i weekenden. Hold øje med kalenderen som bliver opdateret løbende.

 

Se også under “Åbne løb”, “Karuselløb” og “Løb i udlandet”, som ikke er i kalenderen. Til åbne løb medbringer klubben ofte et telt til brug for omklædning etc.

På gensyn i skoven!