Heino Fall Race

Efterårs klassikeren i Tisvilde Hegn

Søndag d. 22. november 2015

Tisvilde Hegn Orienteringsklub blænder igen op for det årlige Heino MTB Fall Race i Tisvilde Hegn.

Test dig selv på den flotte, afvekslende og til tider krævende rute i Tisvilde Hegn

Starten Fall Race

Tak for i år.

 

Chips der er blevet afhentet hos Heino på Østerbro kan afleveres samme sted eller sendes til:

Rolf Valery, Græstedvej 43, 3200 Helsinge

 

 Vi arbejder i arrangør gruppen hårdt på at få lavet et fantatisk MTB stævne til jer!

Vi glæder os til at se jer i skoven ved den nye stævneplads. Tidstagningen er altid et område der er meget fokus på og rytterne er blevet meget bedre til at sætte chippen vandret på skoen. Det fungere også rigtigt godt med startgrupperne, håber i vil hjælpe os med at få det til at fungere endnu bedre med tilmelding og placering i de rigtige grupper.

Rutebeskrivelse: En del grusveje, stier med hårdt sand og jord (gode små stier). Der kan forekomme en del rødder, der vil være flere steder, hvor der er løst sand men med mulighed for at køre i kant og dermed undgå det løse sand (kræver teknik). Der vil kun være enkelte steder med fugtig bund. Mudder er der ikke meget af i Tisvilde Hegn. Alt i alt en rute med meget variation og en del bakker.

Klasser: To ruter 45,2 km og 24,1 og 6 klasser (Herre/Dame/Ungdom lang og Herre/Dame/Ungdom kort)

Starttid: Lang kl.11.00 og kort kl. 11.20 Der startes i startgrupper med 3 min. interval, afhængig af hvilken sluttid man har tilmeld sig under (ingen startmåtte)

Tidtagning: Der bruges IPICO tidstagningsudstyr og chip udleveres sammen med nr. på stævnepladsen

Pris: Startafgift er for den lange rute 190 kr. for voksne og 150 kr. for unge under 19 år. Afgift for den korte rute er henholdsvis 150 kr. og 110 kr. (intet online tilmeldings gebyr!)

Startlister

 Tilmelding er lukket.

 Der er ikke mulighed for eftertilmelding på dagen

 

Når vi har modtaget din elektroniske tilmelding og indbetaling, er du tilmeldt. Tilmeldingen vil blive lukket når vi når 1200 tilmeldte. = ikke mulighed for eftertilmelding på stævnepladsen.

Startnumre og chip udleveres på stævnepladsen på dagen fra kl. 9:00 og frem til start.

Præmier: Til 1, 2 og 3 i H/D lang + i ungdom kort. Desuden vil der være til nr. 1 i H/D kort og ungdom lang. Herudover vil der være lodtræknings præmier.

Forplejning: Forplejning findes på ruten og ved mål, med vores store dejlige kagebord!

Stævneplads: I skoven ved den store parkeringsplads ned til vandet ved Tisvildeleje (krak 21 H5). Bemærk at det er muligt at tage cyklen med toget fra Hillerød til Tisvilde station.

Parkering: Den store parkeringsplads ned til vandet ved Tisvildeleje. Der vil være P-vagter, (de er rigtig finke og giver ikke bøder), men det er vigtigt at deres anvisninger følges, så alle kan få en P-plads. Kør gerne flere i samme bil 😀

Vejrmelding for Tisvildeleje

 

Tisvilde strand map

heino 2