Næste begivenheder

okt
23
man
19:30 Skovmaren møde
Skovmaren møde
okt 23 kl. 19:30 – 22:00
 
17:30 Styrke, boldspil og sjov
Styrke, boldspil og sjov
okt 23 kl. 17:30 – 19:30
Emne: Stabilitet og styrketræning samt boldspil og sjov Arrangør: THOK Ansvarlig: Tim
okt
24
tirs
17:30 ATK Tirsdagstræning Tisvilde
ATK Tirsdagstræning Tisvilde
okt 24 kl. 17:30 – 19:00
Emne: Postarbejde Vi skal arbejde med ind og udløb ved posterne og retningsskift. Vi skal også have set på selv klippetekniken og benyttelse af posdefinitioner. Vi skal have talt om forstyrelser og koncentration ved posterne. Der[...]

Mission, vision og mål

Mission

Tisvilde Hegn OK er en klub med fokus på både elite og bredde inden for orienteringsløb. 

Tisvilde Hegn OK er et sportsligt og socialt samlingspunkt for dem, som ønsker en klub med ambition om at præstere sportsligt på såvel det individuelle som det fælles niveau, og som samtidigt ønsker at skabe rammer for fællesskab omkring orienteringsløb.

Tisvilde Hegn OK skaber ved fælles indsats og gennem målrettede aktiviteter rammerne for at kunne opfylde de sportslige og sociale ambitioner.

 

Vision

Tisvilde Hegn OK vil være et kraftcenter for orienteringsløb. Vi vil skabe rammerne for sportsligt og socialt fællesskab med plads og rige muligheder for såvel motionist som eliteløber.

 

Overordnede målsætninger

  • Klubben skal levere kvalitetstræningerfor såvel motionist som eliteløber. Klubben skal evne at tilbyde orienteringsløb og træning ,som er tilpasset alle niveauer og alle aldre. Klubben skal evne at udvikle og planlægge for træningsaktiviteter, som tiltrækker nye og erfarne.
  • Klubben skal planlægge og gennemføre løb og konkurrencer enten alene eller sammen med andre klubber. Klubben skal have en ambition om at vedligeholde allerede kendte aktiviteter men også at tænke i nye baner i forhold til planlægning og udførslen af løb og stævner.
  • Klubben skal satse på at have et højt elite og konkurrenceniveau. Dette gøres igennem talentspotning, udvikling, pleje og fastholdelse således at klubben på alle aldre er kendetegnet ved et højt konkurrence/eliteniveau.
  • Klubben skal prioritere at skabe et socialt fællesskab, som er bygget op omkring sporten og udleves igennem en række af aktiviteter, hvor medlemmerne deltager.
  • Klubben skal målrettet rekruttere medlemmer til klubben. Rekrutteringen skal ske igennem systematisk og planlagte aktivitetermålrettet imod såvel familier, børn og unge, etablerede som ikke etablerede orienteringsløbere.
  • Klubben skal prioritere at tegne og vedligeholde kort af høj kvalitet.
  • Klubben skal organiseres på en sådan måde at der skabes mulighed for maksimal medlemsinddragelse og indflydelse samtidigt medatder er en handlekraftig og tydelig bestyrelse. Klubben skal hvile på et sundt økonomisk fundament, som bygges og vedligeholdes igennem et målrettet fælles fokus og strategisk investering i forhold til klubbens prioriteringer

KLIK HER FOR AT SE DE LÆKRE SLIDES

Aktiviteter i fokus