Næste begivenheder

feb
27
tirs
17:30 ATK Tirsdagstræning – Asserbo Pl...
ATK Tirsdagstræning – Asserbo Pl...
feb 27 kl. 17:30 – 19:00
Emne: flyd i oriteringen herunder vejvalg, ledelinjer og forenkling Vi skal arbejde med med flyd i oriteringen de næste par måneder. Vi skal have set på hvor der går for meget ekstra og unødig tid[...]
feb
28
ons
19:00 Natcup i Lystrup Skov
Natcup i Lystrup Skov
feb 28 kl. 19:00 – 22:00
Se indbydelse her
mar
1
tors
17:30 Interval træning fra Tisvilde He...
Interval træning fra Tisvilde He...
mar 1 kl. 17:30 – 18:30
Fremover vil “Kondikarl” være interval træning hvor alle kan deltage. Ved fremøde vil vi evt. blive delt i to grupper alt efter niveau. Der vil være opvarmning i ca. 15-20 min og derefter interval træning i ca.[...]
mar
6
tirs
17:30 ATK Tirsdagstræning – Gribskov ...
ATK Tirsdagstræning – Gribskov ...
mar 6 kl. 17:30 – 19:00
Emne: konkurrence forberedelse  Vi skal være godt forberedt til sæson start og vil træne fart i orienteringen. vi vil tale om hvilken momenter der er vigtig at øve og forberede inden sæson start og vigtige[...]
mar
8
tors
17:30 Interval træning fra Tisvilde He...
Interval træning fra Tisvilde He...
mar 8 kl. 17:30 – 18:30
Fremover vil “Kondikarl” være interval træning hvor alle kan deltage. Ved fremøde vil vi evt. blive delt i to grupper alt efter niveau. Der vil være opvarmning i ca. 15-20 min og derefter interval træning i ca.[...]

Mission, vision og mål

Mission

Tisvilde Hegn OK er en klub med fokus på både elite og bredde inden for orienteringsløb. 

Tisvilde Hegn OK er et sportsligt og socialt samlingspunkt for dem, som ønsker en klub med ambition om at præstere sportsligt på såvel det individuelle som det fælles niveau, og som samtidigt ønsker at skabe rammer for fællesskab omkring orienteringsløb.

Tisvilde Hegn OK skaber ved fælles indsats og gennem målrettede aktiviteter rammerne for at kunne opfylde de sportslige og sociale ambitioner.

 

Vision

Tisvilde Hegn OK vil være et kraftcenter for orienteringsløb. Vi vil skabe rammerne for sportsligt og socialt fællesskab med plads og rige muligheder for såvel motionist som eliteløber.

 

Overordnede målsætninger

  • Klubben skal levere kvalitetstræningerfor såvel motionist som eliteløber. Klubben skal evne at tilbyde orienteringsløb og træning ,som er tilpasset alle niveauer og alle aldre. Klubben skal evne at udvikle og planlægge for træningsaktiviteter, som tiltrækker nye og erfarne.
  • Klubben skal planlægge og gennemføre løb og konkurrencer enten alene eller sammen med andre klubber. Klubben skal have en ambition om at vedligeholde allerede kendte aktiviteter men også at tænke i nye baner i forhold til planlægning og udførslen af løb og stævner.
  • Klubben skal satse på at have et højt elite og konkurrenceniveau. Dette gøres igennem talentspotning, udvikling, pleje og fastholdelse således at klubben på alle aldre er kendetegnet ved et højt konkurrence/eliteniveau.
  • Klubben skal prioritere at skabe et socialt fællesskab, som er bygget op omkring sporten og udleves igennem en række af aktiviteter, hvor medlemmerne deltager.
  • Klubben skal målrettet rekruttere medlemmer til klubben. Rekrutteringen skal ske igennem systematisk og planlagte aktivitetermålrettet imod såvel familier, børn og unge, etablerede som ikke etablerede orienteringsløbere.
  • Klubben skal prioritere at tegne og vedligeholde kort af høj kvalitet.
  • Klubben skal organiseres på en sådan måde at der skabes mulighed for maksimal medlemsinddragelse og indflydelse samtidigt medatder er en handlekraftig og tydelig bestyrelse. Klubben skal hvile på et sundt økonomisk fundament, som bygges og vedligeholdes igennem et målrettet fælles fokus og strategisk investering i forhold til klubbens prioriteringer

KLIK HER FOR AT SE DE LÆKRE SLIDES

Aktiviteter i fokus

Hvornår:
15. august 2017 kl. 17:00 – 20:00
2017-08-15T17:00:00+02:00
2017-08-15T20:00:00+02:00
Hvor:
Liseleje Plantage
Lisehøjvej
3360 Liseleje
Danmark
Pris:
Gratis

skov-mara-[Converted]

Skovmaraton

 

Fall Race spot

Heino Fall Race

 

LOGO_2014Helvede i Nord

2. påskedag