Næste begivenheder

17:30 Styrke, boldspil og sjov
Styrke, boldspil og sjov
okt 23 kl. 17:30 – 19:30
Emne: Stabilitet og styrketræning samt boldspil og sjov Arrangør: THOK Ansvarlig: Tim
tirs
17:30 ATK Tirsdagstræning Tisvilde
ATK Tirsdagstræning Tisvilde
okt 24 kl. 17:30 – 19:00
Emne: Postarbejde Vi skal arbejde med ind og udløb ved posterne og retningsskift. Vi skal også have set på selv klippetekniken og benyttelse af posdefinitioner. Vi skal have talt om forstyrelser og koncentration ved posterne. Der[...]

Om klubben

TISVILDE HEGN OK er en aktiv orienteringsklub med over 200 medlemmer, som er hjemmehørende i Gribskov Kommune. Klubbens formål er at udøve og udbrede kendskabet til orienteringsidrætten (herunder MTB-O) og trimaktiviteter (herunder MTB-løb) samt at fremme interessen for skisporten (se under links)

Med få undtagelser afholder klubben orienteringstræning hver uge i skovene omkring Helsinge og Frederiksværk.

I løbet af året arrangeres der i samarbejde med andre klubber kurser for børn og voksne. Her læres brugen af orienteringskort og kompas. Man lærer desuden de forskellige signaturer at kende og bliver instrueret om vejvalg og kurvelæsning.

Aktiviteter i fokus