Næste begivenheder
okt
23
man
19:30 Skovmaren møde
Skovmaren møde
okt 23 kl. 19:30 – 22:00
 
17:30 Styrke, boldspil og sjov
Styrke, boldspil og sjov
okt 23 kl. 17:30 – 19:30
Emne: Stabilitet og styrketræning samt boldspil og sjov Arrangør: THOK Ansvarlig: Tim
okt
24
tirs
17:30 ATK Tirsdagstræning Tisvilde
ATK Tirsdagstræning Tisvilde
okt 24 kl. 17:30 – 19:00
Emne: Postarbejde Vi skal arbejde med ind og udløb ved posterne og retningsskift. Vi skal også have set på selv klippetekniken og benyttelse af posdefinitioner. Vi skal have talt om forstyrelser og koncentration ved posterne. Der[...]

Op/nedrykningsmatch 1. oktober

Tisvilde Hegn OK skal deltage i op/nedrykningsmatch søndag den 1. oktober i Stenholt Vang ved Hillerød, hvor vi skal dyste mod Allerød OK, Farum OK og Ballerup OK om to pladser i 1. division øst 2018.

I divisionsmatchen den 17. september i Krogenberg Hegn tabte vi nemlig med 121 – 132 til Søllerød OK. Da vi i første runde kun besejrede Søllerød 130 – 121, betyder det, at Søllerød sammen med FIF Hillerød har kvalificeret sig til årets DM-finale for klubhold.

Nederlaget skyldes et uheldigt sammenfald af skader, sygdom og fejlklip, så en del af THOK’s tilmeldte løbere ikke kom til at tælle point.

Nu gælder det om at vise klubsammenhold og yde en holdindsats den 1. oktober. Vi bliver desværre svækket af, at fire af THOK’s allerbedste juniorer er med på det danske hold til JEC (Junior European Cup), som foregår i Østrig i dagene 29. september – 1. oktober. Det er Agnes, Ida, Line og Lasse. Endvidere er Amanda og Björn med på det danske seniorlandshold til World Cup, der afvikles i Schweiz i præcis de samme dage.

Derfor er det ekstra vigtigt, at så mange som muligt af THOK’s øvrige løbere tilmelder sig til op/nedrykningsmatchen. Lad os kæmpe for at bevare pladsen i 1. division.

Tilmeldingsfristen udløber fredag aften den 22. september.

Aktiviteter i fokus