Næste begivenheder

aug
20
man
17:30 Hockey/WorkOutMoves og styrketræ...
Hockey/WorkOutMoves og styrketræ...
aug 20 kl. 17:30 – 19:15
Klubbens super effektive og sjove styrketræning, der altid starter med frit valg mellem intens hockeykamp eller fed WorkOutMoves, hvorefter vi alle samles til superplanken m.m.m. Se mere her: http://detskerigribskov.dk/perl/arrmore/type-gribskov2?ArrNr=12045807
aug
23
tors
17:30 Interval træning fra Tisvilde He...
Interval træning fra Tisvilde He...
aug 23 kl. 17:30 – 18:30
Fremover vil “Kondikarl” være interval træning hvor alle kan deltage. Ved fremøde vil vi evt. blive delt i to grupper alt efter niveau. Der vil være opvarmning i ca. 15-20 min og derefter interval træning i ca.[...]

Skole orienteringsløb

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 22.02.55Lad os arrangere et lærerigt og uforglemmeligt løb for jer!

Kort om o-løb

Orienteringsløb foregår som regel i skoven (enkelte gange løber vi by-orientering), med kort og kompas. Kort og kompas bruger vi til at finde rundt i skoven og finde poster med. Posterne  skal findes i en given rækkefølge.

Der findes 4 sværhedsgrader: begynder, let, mellemsvær og svær. De to første, begynder og let, vil være mest relevant for nybegyndere. Begynder foregår udelukkende på stier og skovveje, mens let foregår en smule i terrænet. De to sværhedsgrader, mellemsvær og svær, foregår hovedsageligt i terrænet.

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 21.58.22

Hvad kan vi tilbyde?

Engagerede undervisere  ➡  erfarne o-løbere der giver jer en god oplevelse

Lærerigt ➡ lær at finde vej ved hjælp af kort og kompas

Motion for hjerne og hjerte ➡ få pulsen op samtidig med at du lærer undervejs

Sjovt ➡ få en god tur i skoven

Udfordrende ➡ prøv kræfter med en anderledes og fed sport

I vores klub har vi engagerede frivillige, der vil sørge for at I får den bedste oplevelse med orienteringsløb. Vi vil prøve at leve op til de forventninger I har til arrangementet, alt efter om det skal vare et par timer, eller som heldagsarrangement.

Orienteringsløb indebærer at børnene kommer ud og får dyrket motion og lærer, samtidig med at de har det sjovt. Det er derfor en god sport, da den stimulerer kroppen på bedste vis, ved både at udvikle intelligens og fysik på én gang. Man får på den måde flyttet nogen grænser ved at skulle kunne finde vej, samtidig med at det er hårdt. Udover det kommer man ud og oplever naturen, og ser skoven på en helt ny måde.

Hvad består det af?

Vi vil som udgangspunkt lave små orienteringsbaner som eleverne (med eller uden lærer) kan prøve kræfter med. Men når I har kontaktet os, tilpasser vi løbet/arrangementet i sværhedsgrad og længde alt efter alder og erfaring, og hvordan eleverne er blevet forberedt hjemmefra.

Eleverne vil på et kort arrangement lære og forstå kort og hvad de forskellige signaturer betyder. Er arrangementet lidt længere, kan vi kombinere med forskellige aktiviteter der har aspekter af orienteringsløb: signaturopgaver, løb i terræn, sprintbane mm. Vi vil derudover introducere kompasset, og forklare hvilken betydning denne har for orienteringsløb.

I kan bl.a. se klip fra et af vores arrangementer her:

Skærmbillede 2016-05-18 kl. 22.06.26Hvor?

Vi holder selv til i Tisvilde, og har god erfaring med at arrangere løb i Tisvilde Hegn, som er en god skov til orienteringsløb, med gode faciliteter og udfordrende terræn.

Udover det har vi kort over samtlige skove i Nordsjælland, så vi er meget fleksible mht. hvor vi kan afholde et arrangement hvis I har specifikke ønsker, eller der er noget der er nemmere for jer.

Kontakt:

Hvis I selv har idéer til hvad løbet bl.a. skal indebære, er I selvfølgelig velkomne til at komme med input.

I er meget velkomne til at kontakte med spørgsmål via enten mail, sms eller opkald, og så svarer vi så hurtigt som muligt!

Vel mødt i skoven ☺

Kontaktpersoner:

Iben Valery

42160062

ibenkv@hotmail.com

Amanda Falck Weber

53832807

amanda@falckweber.dk

Rolf Valery

20916149

rolf.valery@mail.dk

 

 

 

 

Se filmen