Tisvilde Hegn Orienteringsklub (THOK)  har træning målrettet familier med børn hveranden lørdag. Her er der fokus på læring gennem leg, hygge og socialt samvær. Vi laver fælles aktiviteter omkring hytten og i skoven, der har som mål at give børnene en fortrolighed med naturen, brugen af deres egen krop og det at kunne finde vej. Undervejs spiser vi frokost sammen (egne madpakker), laver sjov og ballade og får bevæget os en masse. Vi mødes lørdage i ulige uger kl. 11-13 i Helsinge på adressen Ved Skoven 6. Derudover er alle naturligvis også velkomne til træningerne for hele klubben, eksempelvis vores tekniktræninger hver tirsdag.

Alle er velkomne til alle træninger, da vi mener, at sammenhold er godt på tværs af alder og kunnen. Vi går meget op i, at alle har det sjovt og viser omtanke og respekt for hinanden. Det giver et godt sammenhold.

I THOK er der træning hver mandag, tirsdag, fredag og søndag samt hver anden lørdag.

Børn og unge i Tisvilde Hegn OrienteringsklubPå kredsplan er der mulighed for løb onsdag i TC (Talent Center) fra ca. 13 år og op.

Det er en god idé at holde jer opdateret her på vores hjemmeside. Her kan I finde en masse nyttige oplysninger på klub-plan, men der er også link til f.eks. indbydelser til kredsløb, DMer, m.m.

HUSK! Hvis I er i tvivl om noget, så ring endelig til en af os trænere.

Ungdomstrænere:

Mette Eriksen, mobil 6076 6878

Erin Nielsen, mobil 4176 2827

Øvrige trænere:

Rolf Valery, 4879 2423, mobil 2091 6149

Tim Falck Weber, mobil 5381 2401

Dennis Øbro, mobil 5189 0164