Weight Lifting Class

Velkommen til Tisvilde Hegn OK

Tisvilde Hegn Orienteringsklub er en aktiv sportsklub, faktisk en af Danmarks største orienteringsklubber, og ‘vores’ skov er Tisvilde Hegn, som er stor og smuk og varieret.

Vi har forskellige træningstilbud mange af ugens dage. Under Løb/træning og i vores kalender kan du se alle de træninger og aktiviteter, vi har gang i.

Er du under 18 år, har vi et helt specielt introduktionstilbud. Under Børn & Unge kan du se alle de aktiviteter, vi har specielt for børn og unge.

Vi tager på ture både i Danmark og i udlandet. Vi har mange dedikerede trænere i alle aldre, og det vigtigt for os, at vi har det godt sammen.

KOM OG PRØV ORIENTERINGSLØB - VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG I SKOVEN!

Prøv orienteringsløb

Hvis du gerne vil finde ud af, om orienteringsløb er noget for dig, er der masser af muligheder for at prøve orienteringsløb helt gratis, inden du melder dig ind.

Se vores træningsprogram
Prøv orienteringsløb
Prøv orienteringsløb

Hvad er orienteringsløb?

Orienteringsløb er mange ting!

Det er en familiesport, hvor flere generationer hygger sig sammen om fine naturoplevelser i skovene tæt på Tisvilde. Det er en individuel sportsgren med udfordringer for alle, og det kan være en ekstremsport, hvor adrenalinet pumper, mens man løber og finder vej fra post til post gennem skov og mose i ukendt terræn.

Fælles for alle aspekter af orienteringsløb er, at man får oplevelser og udfordringer i naturen.

Oplevelser på alle niveauer

Inden for orienteringsløb kan man finde baner med forskellige sværhedsgrader og forskellig længde, så der er altid et tilbud til dig, uanset hvor stærk du er fysisk, og hvor stor din tekniske kunnen er.

Uanset niveau deltager man også i de samme stævner. Derfor tager du også altid afsted med de samme folk, uanset om du træner meget eller lidt, og har derfor tid til at lære folk at kende, samtidig med at du får dine egne oplevelser ude på banerne, hvor du konkurrerer med dem på dit eget niveau.

KOM UD OG PRØV ORIENTERINGSLØB 🙂

Kettlebells
Kort og kompas prøv orienteringsløb

Kort og kompas

Dette er de vigtigste redskaber i sporten. Kompasset er ikke nødvendigt i starten, men du vil hurtigt finde ud af, at det er rart at vide, hvor verdenshjørnerne er, så du kan vende kortet rigtigt.

Kortet er vores vigtigste redskab og er langt mere detaljeret end det, du benytter, når du skal finde rundt som turist i en storby, eller når du kører bil. Til gengæld er kortet meget logisk bygget op, hvor det blå har med vand at gøre, det brune er jord (høje, huller, skrænter mm), det grønne er tæt bevoksning, og det sorte er menneskeskabte ting som bænke, master, veje og stier. Se mere her 

Tilmelding og priser

Har du lyst til at blive medlem af Tisvilde Hegn Orienteringsklub, så klik på den grønne knap nedenfor eller kontakt Mette Eriksen på telefon 60 76 68 78 eller e-mail: kontakt_thok@yahoo.com (husk at skrive det fulde navn og fødselsdato på alle personer, det drejer sig om, samt adresse og telefonnummer).

Tilmeld dig vores klub

Halvårskontingent

Vores priser for kontingent pr. halvår er disse:

Junior < 25 år:                                                                                  200 kr. pr. halvår.

Senior 25-67 år:                                                                               300 kr. pr. halvår.

Pensionist > 67 år:                                                                           225 kr. pr. halvår.

Familier på samme bopæl, uanset antal:                                              600 kr. pr. halvår.

 

 

Som medlem får du adgang til online-tilmelding via "O-service".