Jeg søger en person til at overtage arbejdet som webmaster på Tisvilde Hegns Ok’s hjemmeside. Selv har jeg fungeret som webmaster i ca 5 år. Jeg har netop stået for en stor fornyelse af hjemmesiden, så den fremstår med nyt frisk tema, er mere rekrutterings- og SEO-venlig og responsiv, d.v.s. at den nemt kan ses på tablets og smartphones.

Til fornyelsen har jeg haft hjælp af en udvikler (Kasper for EagleMedia) og der er lavet en årligt support-aftale med ham.

Hvad går opgaven som webmaster ud på:

I fornyelsen af hjemmesiden er der lagt vægt på at siden skal være så vedligholdelsesfri som muligt. Dog skal et mindre antal sider løbende opdateres med tekst og billeder.

Der skal løbende skiftes forside og side bannere ud, som klubben skifter fokus og nye begivenheder kommer til. Eksempelvis indsætte banner med Heino Fall MTB Race i efteråret og fjerne det når stævnet er overstået i november etc.

Der skal indimellem laves nye sider til klubben og gøre klar til nogle større events på hjemmesiden.

Hvad kræver det at være webmaster:

  • Kendskab til opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside/website – speciel kendskab til WordPress er en fordel, men ikke et must.
  • Kendskab til søgemaskineoptimering – SEO er en fordel
  • Kendskab til generel web-strategi er en fordel
  • Blive en del af THOK’s kommunikationsudvalg, så man er på linje med hvad der foregår på SoMe etc.
  • Bruge nogle timer om ugen på at løse diverse adhoc opgaver.
  • Kendskab til at producere grafisk materiale i form af bannere og billedredigering er en fordel – men ellers er der direkte livline til mig (jeg er grafiker)

Jeg tilbyder selvfølgelig et intro forløb til den nye webmaster og at sætte vedkommende ind i, hvordan man opdaterer og vedligeholder i WordPress og om søgeoptimering etc.

Drejer det sig om større opgaver omkring struktur og funktionaliteter, har man jo adgang til supportfunktionen hos EagleMedia.

Mange hilsner

 

Susanne Gjedsig Thomsen

22836554

susannegthomsen@gmail.com