Intro til orientering for børn og familier

In Aktiviteter/løb/træning by Mette Vejen Eriksen

Trænger dit barn til at få lov at brænde lidt – eller meget ;o) – krudt af udendørs, samtidig med at hjernecellerne bliver aktiveret og udfordret?
Har I lyst til at prøve en sport hvor både børn og voksne kan være med, og hvor I får masser af frisk luft, og ser nye sider af skoven?

I september måned afholder vi et gratis introduktionsforløb til orienteringsløb, særligt målrettet børn og familier. Vi starter på p-pladsen ved Bukkarvej i Valby Hegn ved Helsinge d. 3/9 kl. 10.00, hvor vi laver forskellige øvelser og lege, der introducerer børnene til det at bruge et kort. Vi slutter af med at tænde op i bålet og spise vores medbragte madpakker, hvor der også vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Husk tilmelding på https://forms.gle/kHUDMJmBaQoNTWfW6 eller på [email protected]. Du kan læse mere på vores tilhørende Facebook-begivenhed.

Efterfølgende vil der være følgende arrangementer:
4/9 kl. 10 Mulighed for at prøve et orienteringsløb i Teglstrup Hegn ved Helsingør
6/9 kl. 17 Mulighed for at prøve et orienteringsløb i Tisvilde Hegn, efter kl. 19 grill og hygge ved vores klubhus i Tisvilde
13/9 kl. 17.15-ca.18.30 Børnetræning med leg og træningsbane i Tisvilde Hegn, p-plads ved Bækkebrovej
20/9 kl. 17.15-ca.18.30 Børnetræning med leg og træningsbane i Tisvilde Hegn, p-plads ved Naturrummet på Tisvildeleje Strand
25/9 kl. 10 Mulighed for at prøve et orienteringsløb i Store Dyrehave ved Hillerød
27/9 kl. 17.15-ca.18.30 Børnetræning med leg og træningsbane i Frederiksværkskovene