Nyt initiativ med familieorientering

In Aktiviteter/løb/træning by Svend

THOK har i december måned modtaget 36.600 kr. fra DIF og DGI’s foreningspulje til anskaffelse af teltudstyr og 8 lånesæt til brug i projekt om familieorientering om natten. Lånesættene består af pandelamper, kompasser og SI-brikker.

Projektets mål er at gøre nye familier interesserede i at færdes i naturen uanset alder og fysisk form og at give familierne mulighed for at få anderledes oplevelser sammen. Det er jo spændende og udfordrende – uden at være utrygt – at færdes i naturen i de mørke timer.

Nu er udstyret købt, og familier udefra er velkomne til at komme og prøve lånesættene tirsdag den 3. marts kl. 17:30 ved Naturrummet på stranden i Tisvildeleje.

Initiativet fortsætter tirsdagene 10., 17. og 24. marts samme tid og sted. Det falder sammen med vores almindelige tirsdagstræning, så de nye familier kan opleve stemningen i klubben.

Tag godt imod de nye og giv gerne en hånd med til praktiske ting ved arrangementerne.

Vi ved godt, at det ikke er rigtig mørkt kl. 17:30 i marts måned, men inde i skoven vil der være tusmørke, hvor pandelamperne vil hjælpe familierne på vej.

Initiativet fortsætter senere på året. Mere om det senere.

THOK har fået beløbet fra foreningspuljen på baggrund af en flot ansøgning, udarbejdet af Jens Kovsted. Bravo, Jens.