Opstart af nyt børnehold for 8-12 årige med motion, frisk luft, sjov og hygge

In Aktiviteter/løb/træning by Mette Vejen Eriksen

Nu opretter Tisvilde Hegn Orienteringsklub nyt børnehold for 8-12 årige!

For at imødekomme flere henvendelser har klubben besluttet at oprette et hold målrettet børn i alderen ca. 8-12 år. Vi starter lørdag d. 8/5 kl. 11-13 i Valby Hegn ved Helsinge. Mødested er parkeringspladsen på Bukkarvej.

Her vil vi lave aktiviteter og sjove lege, så børnene lærer hinanden at kende og samtidig opnår et grundlæggende kendskab til orientering med kort og kompas. Det bliver super hyggeligt, med præmier til alle, kage og lidt at drikke.
Mens børnene deltager i aktiviteten vil der være mulighed for at forældre kan gå/løbe deres egen orienteringsbane i nærheden.

Efterfølgende vil vi mødes hver tirsdag kl. 17.15 i skove i området. Her vil vi have fælles opvarmning og sjov, inden børnene prøver kræfter med dagens baner. Der vil både være mulighed for at løbe banerne sammen med holdkammeraterne, med sine forældre eller alene, afhængigt af hvad man foretrækker. Tirsdagstræningerne slutter når man er færdig med sin bane, ca. 18.30-19.00.

Det er gratis at deltage d. 8/5 samt til de efterfølgende træninger i maj måned. Ved efterfølgende indmeldelse i klubben får barnet som noget nyt en velkomstpakke, der blandt andet indeholder en t-shirt.

For at sikre at vi overholder Corona-restriktionerne – og så vi ved hvor meget kage vi skal bage – er tilmelding til holdet nødvendigt. Alternativt kan man skrive til [email protected]. Læs mere om holdet på Facebook.
Den 4/5 afholder vi en online præsentation af vores børnehold, her er tilmelding også nødvendig. Læs mere om præsentationen på Facebook.